Spijlenhekwerken

Voor zowel representatieve, solide en veilige afscherming van terreinen worden de Briljant  spijlenhekwerken gebruikt. Deze doordacht ontwikkelde spijlenhekwerken combineren elegantie met robuustheid. Maar dat niet alleen. De verschillende modellen staan garant voor het maken van een optimale keuze voor veel toepassingen. Door jarenlange ervaring onderscheiden deze spijlenhekwerken zich op diverse onderdelen.

Veiligheid: Afhankelijk van de toepassing kunnen de spijlen dichter bij elkaar geplaatst worden. Dit is wettelijk verplicht voor scholen of kinderdag verblijven (EN1176-1-EN-1930), waarbij veiligheid in een hoog vaandel staat.

Afwerking: Briljant Hekwerken schenkt bijzonder veel aandacht aan de afwerking. Het resultaat mag er dan ook zijn. De spijlenhekwerken worden thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461. Nadien kunnen de hekwerken in iedere gewenste RALkleur polyester gecoat worden, volgens NEN 5254.

Innovatie: De spijlenhekwerken onderscheiden zich verder door de unieke verbinding met de staanders. Deze verbindingen – ook wel koppelingen genoemd – zijn veilig, duurzaam en makkelijk te monteren. De modellen zijn leverbaar met de robuconTMen/of de easyconTM koppeling.

Spijlenhekwerken als robuuste afscheiding. Briljant hekwerk levert een diep assortiment aan spijlenhekwerken. De zeven verschillende modellen welke Briljant hekwerk leveren staan garant voor het maken van een optimale keuze voor uiteenlopende toepassingen.

top

Base Line: Het instapmodel spijlenhekwerk bestaat uit vakelementen en ronde staanders met een h.o.h. (hart-op-hart) afstand van 2410 mm. In plaats van ronde staanders is het ook mogelijk te kiezen voor koker 60×60 mm.

 

 

 

top

Smart line: Spijlenhekwerk waarbij de ronde spijlen door de liggers worden heen gestoken. Het hekwerk  is leverbaar  in een hoogte van 1 tot en met 2.50 m. Vanaf 1.50 m zijn de spijlen voorzien van een afgeschuinde bovenkant. Elke staander wordt zo’n 800 mm in de grond geplaatst en aangestort met beton. Eventueel kan de staander worden voorzien van een voetplaat.

 

 

top

Smart line double: Dit type is uitgevoerd met een extra bovenligger. De ronde spijlen zijn door de liggers gestoken. Vanaf 1500 mm hoogte worden de spijlen aan de bovenzijde standaard afgeschuind. Het spijlenvak kan door middel van bevestigingslippen tussen de staanders gemonteerd worden.

 

 

 

top

Classic Line: Tussen de twee bovenliggers zijn ronde ringen aangebracht. De ronde spijlen worden door de liggers heen gestoken. Vanaf 1.50 m zijn de spijlen voorzien van een afgeschuinde bovenkant. Elke staander wordt zo’n 800 mm in de grond geplaatst en aangestort met beton. Eventueel kan de staander worden voorzien van een voetplaat.

 

 

top

Classic Line Pro: De CLASSIC LINE PRO heeft drie liggers waarbij de ronde spijlen door de liggers zijn gestoken. Tussen de twee bovenste liggers zijn ringen aangebracht. Vanaf 1500 mm hoogte worden de spijlen aan de bovenzijde standaard afgeschuind. Het spijlenvak kan door middel van bevestigingslippen tussen de staanders gemonteerd worden.

 

 

top

Classic Line Arrow: De CLASSIC LINE ARROW heeft drie liggers waarbij de ronde spijlen door de liggers zijn gestoken. Tussen de twee bovenste liggers zijn ringen aangebracht. Punten op de bovenzijde van de spijlen maken het geheel compleet. Het spijlenvak kan door middel van bevestigingslippen tussen de staanders gemonteerd worden.

 

 

top

High Line: De vierkante spijlen zorgen voor een uiterst sterk hekwerk. De vierkante spijlen worden door de liggers heen gestoken. Vanaf 1.50 m zijn de spijlen voorzien van een afgeschuinde bovenkant. Elke staander wordt zo’n 800 mm in de grond geplaatst en aangestort met beton. Eventueel kan de staander worden voorzien van een voetplaat.

 

 

Briljant Hekwerk